Krullen permanent voor dames en heren in kort en lang haar.

Foto’s na en voor de behandeling.

Ook voor heren:

Is het je al eens opgevallen dat die maat van je met krullen tijdens het

uitgaan regelmatig sjans heeft?Wat is het aan die krullen wat een man schijnbaar zeer aantrekkelijk maakt.

Natuurlijke krullen zijn vaak lastig te stylen, maar permanent krullen zijn vaak al gestyled omdat je van te voren bedenkt hoe groot je de krul wilt hebben. Hierdoor ben je wat sneller klaar met je ochtendroutine.Vooral kort haar met een permanent heeft ’s ochtends maar weinig aandacht nodig.

Een permanent krullen kan met korter haar, medium lengte haar en lang haar.

Vanaf de medium lengte krijg je meer de beach boy look en dan kan het gebruikmaken van bijvoorbeeld zeezout spray in de ochtend belangrijk zijn om de pluizigheid van krullen te verminderen.Ook zorgt het voor veel volume en structuur.Sea salt sprays zijn erg populair tegenwoordig.

sea salt spray

Creeer een beachlook. Spuit het op droog haar op de aanzet en modelleer het haar met de vingertoppen. Voor extra volume of ruige textuur; föhn het haar.. Seasalt Spray is verkrijgbaar in een 150ml. spray flacon.

€15,95

Lang haar kun je met een permanent golvender en/of krullender maken voor een echte rockster look.Lang haar gaat wel korter lijken door de krullen.Dus laat je haar wat langer groeien dan je het wilt hebben met krullen erin.

Een permanent kan ook goed gecombineerd worden met het opscheer kapsel om het haar op het hoofd meer volume en uitstraling te geven.Invloed van krullen op je gezicht

Als je normaal gesproken super steil haar hebt of haar met een lichte slag erin, dan ligt het vaak wat plat op je hoofd.Je moet dan erg veel moeite doen om het haar in de lucht te krijgen.

Ook als je wel krullen hebt, maar een ander soort krulslag wilt hebben kan een permanent je helpen.

Wordt je haar dunner en wil je dat verbergen?Dan kunnen krullen ook een uitkomst zijn.

De behandeling duurt ongeveer 2 uur.
*Volume permanent / omvorming haarlengte tot aan de kin/ zwevend boven de schouders € 68,95
*Permanent lang haar / Spiraal permanent haarlengte rakend aan schouders of langer € 89,95