Feest !!!
Want zoals velen van jullie weten heb ik 2 vestigingen.
Op 1 oktober bestaat mijn 1e vestiging alweer 15 jaar en daar wil ik u van mee laten profiteren hier in mijn 2e vestiging.

 

 

 

 

1e actie:
Maak in de gehele maand oktober een afspraak voor knippen en uitgroei kleuren en krijg high of low lights cadeau (alle lengtes zijn mogelijk)

 

2e actie.
HALLOWEEN :
Tassen, portemonnees, sieraden, decoratie, kleding.
Diverse items en modellen alles in het teken van doodshoofden / Halloween
2+1 gratis

 

3e actie.
De ballon actie.
Haal hem op in de salon/winkel.

4e actie.
Bij elke kappers behandeling ontvangt u een parfum naar keuze uit te tap-bar.
Welke geur is uw favoriet?

5e actie:

 Set van 3 stuks samen voor €36,95

Volume:
Rootlifter
 mousse geeft volume vanaf de aanzet van het haar/ Het geeft meer volume dan een traditionele haarmousse. 200 ml

Creeer een beachlook. Spuit het op droog haar op de aanzet en modelleer het haar met de vingertoppen. Voor extra volume of ruige textuur; föhn het haar.. Seasalt Spray is verkrijgbaar in een 150ml. spray flacon.

Een instant volume boost creeër je met de Volume Puff Stuff. Dit stylingpoeder breng je aan middels het handige pompsysteem op de aanzet van je haar en wrijf je met je vingertoppen verder in het haar en voila… volume! Verkrijgbaar in 10gr flacon.

 

Repair:
Voor haar dat intensieve verzorging nodig heeft. Hair repair Shampoo verzorgt het haar zodat het er weer levendig en gezond uitziet. Hair repair Shampoo geeft souplesse, glans en veerkracht aan droog en beschadigd haar. Dit wordt verkregen door middel van het speciaal ontwikkelde Intensive Proteïne Complex verrijkt met Arganolie. Hair Repair Shampoo is verkrijgbaar in 250ml

Finnley’s Hair Repair Mask is een intensieve haarkuur voor droog en beschadigd haar. Langdurige bescherming tegen uitdroging zonder het haar te verzwaren.
Herstelt het haar waardoor het zacht, soepel en glanzend wordt. Finnley’s Hair Repair Mask is verkrijgbaar in 200ml

Argan Blend Oil, een lichtgewicht, snel opnemende olie mix van Argan Oil. Speciaal ontwikkeld om dof en beschadigd haar te herstellen en verzorgen. De olie zorgt voor een prachtige glans en beweging in het haar. Tevens een geschikte olie als bescherming tegen de hitte van stylingtools. Verkrijgbaar in 100ml.

 

Color:
Color Keeper Shampoo is voor gekleurd haar en heeft het Color Protein Complex met oa. extracten van zonnebloemolie om te voorkomen dat de kleur snel verdwijnt en de glans wordt behouden. Een speciaal UV-filter voorkomt de negatieve invloed van ultraviolette straling. De shampoo is beschikbaar in 250ml.

Color Keeper Mask is een intensieve behandeling voor gekleurd haar en bied bescherming tegen kleurvervaging, door het Color Protein Complex. Het haar houdt zijn glans en is gemakkelijk om door te kammen. Color Keeper Mask is beschikbaar in 200ml en 500ml voor professioneel gebruik.

Finnley’s Color Keeper Leave-in voor gekleurd haar is een masker in een spray. De hydraterende intensieve behandeling geeft een zacht en glad haar en voorkomt kleurverlies. 150ml.

 

Curl:
Natuurlijk krullend of gepermanent haar is op zijn mooist als het veerkrachtig valt. De Curl Control Shampoo is voor de verzorging van natuurlijk krullend en gepermanent haar. Milde ingrediënten in combinatie met het unieke natuurlijke Proteïne zorgen voor elasticiteit, glans en veerkracht. Finnley’s Curl Control Shampoo is verkrijgbaar in 250ml.

De Curl control Mask is voor de extra verzorging van natuurlijk krullend en gepermanent haar. Milde ingrediënten in combinatie met het unieke natuurlijke Proteïne zorgen voor elasticiteit, glans en veerkracht. Het Finnley’s Curl Control Mask is verkrijgbaar in 200ml.

De Twirl & Curl is een product speciaal voor mensen met natuurlijk gekruld of gepermanent haar die de krullen willen ondersteunen. Deze krullencreme kan gebruikt worden op droog of handdoekdroog haar en heeft een zeer lichte verzorging. De Twirl & Curl wordt geleverd in een 100ml. tube.

 

(tip: volg ons ook op FB, bij elke style)

 

Tot ziens bij:
Bij elke style
Laageinde 95
5142 eg Waalwijk
0615475361
www.elke-style.nl