Actie’s juli :

Bi magic … de naam zegt het al , magie voor het haar.

BI-MAGIC, is een op Keratine gebaseerde salon behandeling welke het haar tijdelijk pluisvrij maakt,

de haarkwaliteit aanzienlijk verbetert, hydrateert en het haar een enorme glans geeft. Zeker nu in deze zomer tijd geeft het een mooie bescherming voor het haar.

Dames: keratine treatment behandeling voor glanzend en pluisvrij haar, lengte tot de kin + model styling: €22,50 nu voor €17,50

Dames: keratine treatment behandeling voor glanzend en pluisvrij haar, lengte over de kin + model styling: €29,50 nu voor €24,50

*******************************************

Zon zee strand

Heerlijk… maar voor het haar niet al te fijn als het niet goed verzorgd wordt.Denk maar net als zonnebrand voor de huid maar dan deze producten voor het haar.Goede verzorgende argan oli voordat we de zon in gaan, een herstellende en verzorgende schampoo met als laatste een sun masker die diep het haar in gaat en het haar weer sterk en glanzend maakt.Deze 3 producten voor €39,95 met een gratis strand tas cadeau.

de vakantie kan nu echt beginnen…

(strand tassen op = op)

********************************************

Deze maand bij een behandeling vanuit de kappersstoel eengratis wenkbrauw epileer behandeling (t.w.v. €13,-)uit de comfortabele behandelstoel.Wil u ook deze behandeling? meld dit tijdens uw kappersafspraak.

Want voor mooi gevormde wenkbrauwen is regelmatig epileren een must.Voor een open en frisse uitstraling in uw gezicht met ook i.c.m. uw kapsel.Terwijl u in de comfortabele behandelstoel ligt, zorg ik ervoor dat uw wenkbrauwen perfect geëpileerd en / of geverfd worden.Is uw eigen wenkbrauwkleur niet naar uw zin? Of vind u uw wenkbrauwen te licht van kleur?Bij mij kunt u de meest mooie en natuurlijke kleuren kiezen. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden voor een juiste kleurkeuze voor uw wenkbrauwen.

  

******************************************

Blond haar moet blond zijn, niet geel.Daarom deze producten van de silver line.Shampoo en masker per stuk voor €14,95

Nu bij deze set een gratis toilet tas cadeau.

(GRATIS TOILET TAS OP=OP)

Finnley’s Silver Shine Shampoo en masker neutraliseert de gele tinten in je witte, blonde of grijze haar.